اهمیت کوئل در خودرو چیست؟
در دنیای مهندسی خودرو، سیستم احتراق، رکن مهم جنبش اتومبیل به شمار میرود.
لوازم یدکی چانگان مشهد در لوازم یدکی حقی پیروزی مشهد
هسته اساسی این سیستم، کوئلها میباشند. قهرمانهای کمتر شناخته گردیدهای که ولتاژ ذیل را به جرقههای ولتاژ بالایی تبدیل مینمایند که سبب ساز حریق به دست آوردن ادغام سوخت و هوا در محیط احتراق موتور میشوند. کوئل یا این که کویل (coil) خودرو تحت عنوان قلب تپنده روند جرقهزنی، نقشی حیاتی در سیستم احتراق سوخت انجام مینماید.
ولتاژ موردنیاز برای جرقهزنی شمعها معمولاً در بین ۷۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ ولت میباشد. این ولتاژ بسیار فراتر از ولتاژ تولیدی باتری (۱۲ ولت) میباشد . وظیفهی کوئل این میباشد که ولتاژ ورودی از باتری را تا یکسری هزار موازی ارتقاء دهد تا جرقهزنی در شمع صورت بپذیرد. بدین ترتیب، کوئل خودرو یک قطعهی اساسی در سیستم احتراق موتور میباشد و فساد آن می تواند سبب ایراد در کوشش موتور خواهد شد. بهدنبال درباره التفات کوئل، وظیفه کویل، علام فساد کویل، و نکات اساسی در مراقبت و تاریخچه کوئلها بیشتر حرف خوا هیم کرد.
کوئل چیست؟
کوئل خودرو (ignition coil) یک قطعهی الکتریکی در سیستم برق خودرو میباشد که وظیفهی تقویت ولتاژ باتری برای امان جرقه مایحتاج برای احتراق ادغام سوخت و هوا در سیلندر را بر ذمه دارااست. ولتاژ تقویت گردیده به وسیله کویل به شمعهای موتور ارسال و سبب تولید جرقه در اتاق احتراق می شود. جرقهزنی سبب احتراق ادغام سوخت و هوا در سیلندر گردیده و سبب ساز به تکان موتور خودرو میشود. در فیض کوئل عضوی از سیستم احتراق خودروهای بنزینی میباشد. خودروهای دیزلی (گازوئیلی) کویل ندارند.
تاریخچه کوئل خودرو
اولی کوئل خودرو بوسیله چارلز کترینگ، اختراع کننده آمریکایی، در سال ۱۹۰۹ پیاده سازی شد. هیبت، ساختار و روش کارایی این کوئل تشابه متعددی به آنچه امروز در صنعت خودروسازی میبینیم داشت.
چارلز کترینک اختراع کننده کویل
چالز کترینگ اختراع کننده امریکایی نقش مهم در بسط شروع الکتریکی و سیستم لامپ در خودروهای مدرن داشت.
تاریخچه کوئل در خودرو به اوایل دهه ۱۹۱۰ میلادی گشوده میشود. در آن مجال، در سیستم جرقهزنی خودروهای احتراق داخلی از دلکو استعمال میشد. دلکو وظیفهی توزیع ولتاژ از کوئل به شمعها را بر ذمه داشت.
برچسب: ،